Service

△▽

STAP 1 | U heeft zin in een feestje!

Heeft u een bedrijfsfeest, klantenevent, personeelsfeest, bedrijfsevenement, teambuilding, sportevenementen, productlancering, meeting, seminarie, workshop of opendeurdag op de planning? Ask James organiseert elk feest of bedrijfsevenement van A tot Z.

 

STAP 2 │ Meet James 

Ask James schuift mee aan tafel voor een verkennend gesprek. U maakt kennis met onze werking en wij luisteren naar uw wensen, dromen en ideeën. Heeft u zelf al een voorstel voor een feest of evenement in gedachten? Prima! Anders denken we graag mee na over concepten die passen bij uw branding. Alles is bespreekbaar.

 

STAP 3 │ Food & Fun

Ask James steekt de koppen bij elkaar en werkt het dossier verder uit: menu, planning, timing, materiaal, personeel en aankleding, uiteraard met een snuifje originaliteit. We overlopen onze volledige checklist en geven een eerste prijsindicatie. Indien nodig passen we het dossier aan en sturen we bij tot we tot een definitief voorstel komen met een heldere prijsofferte.

 

STAP 4 │ Go James!

Groen licht? Ask James vliegt er meteen in! We stellen een planning op, regelen het materiaal, de ingrediënten en het personeel zodat we goed voorbereid aan de slag gaan. Zijn er extra’s nodig zoals het versturen van uitnodigingen, het aanvragen van een vergunning of het boeken van een coole DJ? Dat regelen we met plezier!

 

STAP 5 │ Ring the bell James!

Party time? Ask James houdt met een hands-on mentaliteit de touwtjes stevig in handen zodat uw evenement op rolletjes loopt. Geen feeststress, geen zorgen, wel een happening om van te genieten en nog lang over na te praten. 

 

Proeven van de Ask James service? Aarzel niet om ons te contacteren >>
Heeft u een event of feest op de planning? Vraag hier een offerte >>
Benieuwd naar onze laatste 10 events? Bekijk ze hier >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x