Event locaties & materiaal

△▽

ASK JAMES IN-HOUSE

Wenst u in uw zaak of bedrijf een opendeurdag, klantenevenement of feestje te organiseren? 

Vertel ons wie u bent en wat uw wensen zijn en Ask James tovert uw locatie om in een feestlocatie. Wij zijn volledig uitgerust met een mobiele keuken en beschikken over een eigen depot met feest- en horecamaterialen zoals tafels, stoelen, tenten, servies, bestek, linnen, koelwagens, tapinstallaties, food trucks en zoveel meer. Leveren, opstellen, afbreken, opruimen en vervoeren nemen wij uiteraard voor onze rekening.

START HIER UW EVENT >>


ASK JAMES OP LOCATIE

Wenst u een bedrijfsevenement of personeelsfeest te organiseren op een passende locatie? 

Afhankelijk van het aantal personen, het concept en de regio zoeken wij mee naar dé ideale locatie. Ask James heeft de afgelopen jaren een mooie portfolio opgebouwd met traditionele én originele feestlocaties: van de grandeur van een kasteel tot een ecologisch setting in het bos, van een industriële hal tot een luxe hotel. Ask James kent de mooiste feestplekjes in België die wij graag met u willen delen.

START HIER UW EVENT >>


 

ASK JAMES FEEST OVERAL!

Vanuit de centrale regio Tienen verzorgt Ask James catering & event services in heel België, voornamelijk in de provincies Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, Limburg, Luik, Brussel en Antwerpen.

Proeven van de Ask James service? Aarzel niet om ons te contacteren >> 
Heeft u een event of feest op de planning? Vraag hier een offerte >>
Benieuwd naar onze laatste 10 events? Bekijk ze hier >>

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x