About James

△▽

Ask who? Ask James!

Meet & greet Tinne en Sarah Milis, twee zussen en foodies uit Tienen die sinds 2015 de drijvende kracht zijn achter de 5-sterren Ask James service. Beiden hebben een stevige basis in de food & event sector waardoor ze hun organisatorisch talent combineren met hun kookkunsten. Van streetfood concepten tot verfijnde gastronomische gerechten, van exclusieve VIP feestjes tot grote evenementen in heel België; Tinne & Sarah hebben de ervaring, de expertise én een stevig team waarop ze kunnen bouwen en vertrouwen.

 

Food & Fun with James

Een knapperig ontbijt, een knallend themafeest, een winterse barbecue of een fantastisch foodtruckfestival? Yes! Wij staan al te popelen om er aan te beginnen. Wij nemen de totale organisatie van uw event voor onze rekening zodat u zonder zorgen kan genieten van uw hapjes, drankjes en uw gezelschap. Ask James is uw sparringpartner voor uw culinaire catering én de organisatie van elk bedrijfsevenement of personeelsfeest.

 

James stands out because…

  • Koken doen we met passie en kwaliteitsvolle producten met verse kruiden uit onze tuin.
  • Wij beschikken over een eigen depot aan feestmaterialen zoals tafels, bestek, servies, loungemeubelen, led bar, koelcellen, mobiele keuken…
  • Het team van Ask James zorgt voor een vlotte en professionele bediening.
  • Wijnliefhebber? Kies uit meer dan 1000 flessen uit onze charmante wijnkelder. 
  • We hebben een uitgebreid netwerk van feestlocaties in heel België.
  • We bezorgen voor elk evenement een uitgebreide en transparante offerte.

 

Ask James, een ervaring die smaakt naar meer! 


 
Butler James volgens Wikipedia:

 Een butler of kamerheer is het hoofd van de huishouding en fungeert als persoonlijke assistent van de klant waarvoor hij werkt. De butler is een bekend personage op het Engelse toneel en in fictieverhalen, waar hij meestal wordt voorgesteld als een indrukwekkende figuur en vaak de naam 'James' draagt.


 

Benieuwd naar onze laatste 10 events? Bekijk ze hier >>
Heeft u een event of feest op de planning? Vraag hier een offerte >>
Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op >>

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x